Συμβουλές Τροχαίας

Τροχαίες Διευθετήσεις στον Αυτοκινητόδρομο, Λόγω Διαμαρτυρίας

Λόγω εκδήλωσης διαμαρτυρίας που πραγματοποιείται από τις 12:00 το μεσημέρι, η Αστυνομία έχει προβεί στις ακόλουθες τροχαίες διευθετήσεις:

Ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού – Λευκωσίας, έχει κλείσει για την τροχαία κίνηση στο ύψος της Χοιροκοιτίας, όπου γίνεται εκτροπή των οχημάτων προς τον παλαιό δρόμο Λεμεσού – Λευκωσίας.

Ο αυτοκινητόδρομος Λάρνακας – Λεμεσού, έχει κλείσει για την τροχαία κίνηση στο ύψος της Κοφίνου, όπου γίνεται εκτροπή των οχημάτων προς τον παλαιό δρόμο Λάρνακας – Λεμεσού.

Ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας – Λεμεσού, έχει κλείσει για την τροχαία κίνηση στο ύψος της Κακορατζιάς, όπου γίνεται εκτροπή των οχημάτων προς τον παλαιό δρόμο, Λευκωσίας – Λεμεσού.

Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επί καθήκοντι μελών της τροχαίας που βρίσκονται στο σημείο, για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων.