ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνελήφθη 25χρονος που αναζητείτο σχετικά με υπόθεση πράξεων που σκοπεύουν την πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης

Εντοπίστηκε και συνελήφθη, άντρας ηλικίας 25 ετών, ο οποίος αναζητείτο σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση πράξεων που σκοπεύουν την πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 28 και 29 Μαΐου, 2024, στη Σωτήρα, επαρχία Αμμοχώστου. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Φωτογραφία του 25χρονου δόθηκε στη δημοσιότητα από την Αστυνομία, στις 22 Σεπτεμβρίου, 2024, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να οδηγήσουν στον εντοπισμό του ή και στην ταυτοποίηση του, αφού τα στοιχεία του παρέμεναν άγνωστα.

Αφού από τις εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε ότι ο 25χρονος είναι το αναζητούμενο πρόσωπο, εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου αυτός συνελήφθη σήμερα, Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024.

Μετά τον εντοπισμό και σύλληψη του 25χρονου, η συνέχιση της δημοσίευσης της φωτογραφίας και των προσωπικών του στοιχείων είναι αχρείαστη.

Υπενθύμιση: Περαιτέρω δημοσίευση φωτογραφίας που απεικονίζει το εν λόγω καταζητούμενο πρόσωπο, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.