ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνελήφθη 42χρονος που καταζητείτο για υπόθεση σοβαρών αδικημάτων

Εντοπίστηκε και συνελήφθη άντρας ηλικίας 42 ετών, ο οποίος καταζητείτο σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση σοβαρών αδικημάτων, που σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, διαπράχθηκαν μεταξύ 19 Μαΐου, 2024 και 07 Ιουλίου, 2024, στην επαρχία Πάφου. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Ο 42χρονος ύποπτος εντοπίστηκε και συνελήφθη γύρω στη 1.00 τα ξημερώματα της Τρίτης, 17 Σεπτεμβρίου, 2024, από μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Πάφου, δυνάμει δικαστικού εντάλματος. Αυτός τέθηκε υπό κράτηση, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, στις 26 Αυγούστου, 2024, η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία και τα στοιχεία του 42χρονου, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να βοηθήσουν στον εντοπισμό του. Μετά και τον εντοπισμό του, η συνέχιση της δημοσίευσης της φωτογραφίας και των στοιχείων του είναι αχρείαστη.

Υπενθύμιση: Περαιτέρω δημοσίευση φωτογραφίας που απεικονίζει το εν λόγω πρόσωπο, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.