ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σύλληψη 32χρονου για υπόθεση απόπειρας φόνου

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 32 ετών, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης απόπειρας φόνου, που διαπράχθηκε χθες στη Λεμεσό.


Συγκεκριμένα, γύρω στις 4π.μ. χθες, λήφθηκε πληροφορία για τραυματισμένο πρόσωπο σε περιοχή της Λεμεσού. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή, όπου εντόπισαν τραυματισμένο άντρα, ηλικίας 33 ετών, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας.


Ο δράστης, κατά το ίδιο επεισόδιο, φέρεται να τραυμάτισε και 25χρονο, ο οποίος επίσης εγκατέλειψε τη σκηνή, ενώ στη συνέχεια, μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, για περίθαλψη.


Ο ύποπτος, φωτογραφίες του οποίου δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα για σκοπούς αναγνώρισης και εντοπισμού του, συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων. (Αστυνομική Ανακοίνωση για αναζητούμενο πρόσωπο, ημερομηνίας 27/07/2024, σχετική).


Μετά τη σύλληψη του 32χρονου, η συνέχιση της δημοσίευσης της φωτογραφίας και των προσωπικών του στοιχείων είναι αχρείαστη.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.


Σημ.: Φωτογραφία καταζητούμενου προσώπου μπορεί να δημοσιευθεί αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό, για τον οποίο δίνεται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευσή της, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.