ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εντοπίστηκαν τα τρία αναζητούμενα για υπόθεση επίθεσης πρόσωπα

Εντοπίστηκαν τα τρία αναζητούμενα πρόσωπα, φωτογραφίες των οποίων είχαν δοθεί στη δημοσιότητα από την Αστυνομία, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης, που διαπράχθηκε στην επαρχία Αμμοχώστου.

Οι τρεις ύποπτοι άντρες αναζητούνταν σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, που διαπράχθηκε εις βάρος ενός προσώπου, στις 27 Μαΐου, 2023, γύρω στις 11.00 το βράδυ, στην Αγία Νάπα.

Φωτογραφίες των τριών υπόπτων δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Αστυνομία στις 28 Ιουνίου, 2023, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να οδηγήσουν στον εντοπισμό τους. Στη συνέχεια, οι τρεις ύποπτοι παρουσιάστηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας, όπου εξακριβώθηκαν τα στοιχεία τους και ανακρίθηκαν σχετικά με την υπό διερεύνηση υπόθεση.

Μετά και τον εντοπισμό των τριών υπόπτων, δεν χρίζει η περαιτέρω δημοσίευση των φωτογραφιών τους.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από τον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας.

Υπενθύμιση: Περαιτέρω δημοσίευση φωτογραφίας που απεικονίζει τα εν λόγω αναζητούμενα πρόσωπα, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.