ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ημερίδα από ΥΚΑΝ, ΑΑΕΚ και Συστημικό Οικογενειακό Ινστιτούτο Κύπρου για Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών

Η Ψυχική Ανθεκτικότητα της Οικογένειας: Προκλήσεις και Προσκλήσεις

Η Αστυνομία και συγκεκριμένα η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών – ΥΚΑΝ, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών – 26 Ιουνίου, συνδιοργανώνει με την Αρχή Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων Κύπρου και το Συστημικό Οικογενειακό Ινστιτούτο Κύπρου, ημερίδα με θέμα «Η Ψυχική Ανθεκτικότητα της Οικογένειας: Προκλήσεις και Προσκλήσεις», την Παρασκευή, 16 Ιουνίου, στο Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Στην ημερίδα θα συμμετέχουν καταξιωμένοι επιστήμονες ως ομιλητές, έχοντας ως άξονα στις ομιλίες τους την ψυχική ανθεκτικότητα της οικογένειας. Θα παραστούν η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης κ. Άννα Κουκκίδη Προκοπίου και ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Στέλιος Παπαθεοδώρου. Είναι ανοικτή για το κοινό και η είσοδος ελεύθερη. Δήλωση για συμμετοχή ΕΔΩ ή τηλεφωνικά στον αριθμό 22-607351, μέχρι τις 13 Ιουνίου.

Η ημερίδα τελεί υπό την Αιγίδα της Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, ενώ στηρίζεται από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και την Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Γονέων Δημόσιων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης.

* Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023, 8:30πμ-1:15μμ, στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, Κτήριο Συμβουλίου- Συγκλήτου «Αναστάσιος Λεβέντης», Αίθουσα Β-108 (Διεύθυνση Λεωφ. Πανεπιστημίου 1, 2109 Αγλαντζιά, Λευκωσία)