ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

Πρωινή ενημέρωση για την κατάσταση του οδικού δικτύου

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται η Αστυνομία μαζί με άλλες αρμόδιες υπηρεσίες του Κράτους για αντιμετώπιση των έντονων καιρικών φαινομένων που παρατηρήθηκαν σε διάφορες περιοχές της Κύπρου.

Επαρχία Αμμοχώστου 

Σε δύο σημεία του δρόμου Πρωταρά – Κάβο Γκρέκο υπάρχει καθίζηση εδάφους. Τα σημεία αυτά έχουν σηματοδοτηθεί και καλούνται οι οδηγοί, που χρησιμοποιούν τον εν λόγω δρόμο, να είναι πολύ προσεκτικοί.

Επαρχία Λάρνακας

Κλειστός ο δρόμος από λεωφόρο Αρτέμιδος προς Τέμενος Χαλά Σουλτάν “ΤΕΚΚΕ”, λόγω συσσώρευσης νερού στο οδόστρωμα.

Περιοχή Τροόδους

Οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος είναι ανοικτοί για όλα τα οχήματα. Ανοικτοί αλλά ολισθηροί είναι και οι δρόμοι Πεδουλά – Προδρόμου, Πεδουλά – PINEWOOD – Κακοπετριάς, Προδρόμου – Λεμύθου, Κακοπετριάς – Καρβουνά, Πεδουλά – Μουτουλλά.

Λόγω της συνεχούς μεταβολής των καιρικών καλούνται οι πολίτες να ενημερώνονται  για την κατάσταση από τις ανακοινώσεις που εκδίδονται από την Αστυνομία.

Οι ανακοινώσεις της Αστυνομίας αναρτώνται έγκαιρα στη νέα ενημερωτική ιστοσελίδα της Αστυνομίας www.cypruspolicenews.com), στη σελίδα της Αστυνομίας στο Facebook (Facebook.com/cypruspolice), καθώς και στο λογαριασμό της Αστυνομίας στο Twitter (twitter.com/Cyprus_Police).

Οι οδηγοί προτρέπονται να οδηγούν τα οχήματά τους με χαμηλές ταχύτητες, να είναι συνεχώς συγκεντρωμένοι και σε εγρήγορση και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα τους οχήματα προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δυσάρεστων καταστάσεων.