ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνελήφθη 35χρονος ο οποίος καταζητείτο για υπόθεση απειλών και επίθεσης


Εντοπίστηκε και συνελήφθη, άντρας ηλικίας 35 ετών, ο οποίος καταζητείτο σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση απειλής, κοινής επίθεσης, και απειλής βιαιοπραγίας. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Φωτογραφία και τα στοιχεία του 35χρονου δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Αστυνομία, στις 08 Σεπτεμβρίου, 2022 και στις 26 Σεπτεμβρίου, 2023, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

Ο 35χρονος εντοπίστηκε σήμερα από μέλη της Αστυνομίας, που προχώρησαν στη σύλληψη του, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, το οποίο είχε εκδοθεί εναντίον του, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Μετά τον εντοπισμό και σύλληψη του 35χρονου, η συνέχιση της δημοσίευσης της φωτογραφίας και των προσωπικών του στοιχείων είναι αχρείαστη.

Υπενθύμιση: Περαιτέρω δημοσίευση φωτογραφίας που απεικονίζει το εν λόγω καταζητούμενο πρόσωπο, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.