ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρχισε σήμερα η φιλανθρωπική πορεία «Ανασεμιά»

Υποστηρικτές η Αστυνομία Κύπρου και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου


Η Αστυνομία Κύπρου και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου υποστηρίζουν την τετραήμερη φιλανθρωπική πορεία «Ανασεμιά».

Το πρωί σήμερα, δόθηκε η αφετηρία της πρώτης μέρας της πορείας, στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, δίπλα από το Αρχηγείο Αστυνομίας. Παρόντες, μεταξύ άλλων, ήταν ο κ. Θεμιστός Αρναούτης Αρχηγός Αστυνομίας, ο Αντιπύραρχος κ. Νίκος Λογγίνος, ο Αντιδήμαρχος Λευκωσίας κ. Χρύσανθος Φάκας και ο Αντιδήμαρχος Αγλαντζάς κ. Ανδρέας Κωνσταντίνου.

Στις τέσσερις μέρες της διάρκειας της η πορεία θα επισκεφθεί πέραν την πρωτεύουσας, τη Λάρνακα, την Πάφο και τη Λεμεσό. Η αφετηρία της πορείας στη Λάρνακα, θα δοθεί αύριο 25 Οκτωβρίου στις 10.30π.μ. στις Φοινικούδες. Στις 10.30π.μ. της 26ης Οκτωβρίου, η πορεία θα αρχίσει από την πλατεία Δημαρχείου στην Πάφο και στις 27 Οκτωβρίου, στις 10.30π.μ., από την πλατεία του Παλιού Λιμανιού, στη Λεμεσό.

Σκοπός της πορείας είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού γύρω από τα πολλαπλά προβλήματα, που αντιμετωπίζουν τα παιδιά με καρκίνο και η οικονομική ενίσχυση των οικογενειών τους, μέσω του Παγκύπριου Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή».

Εμπνευστής και διοργανωτής της πορείας είναι το πρώην μέλος της Αστυνομίας και νυν της Πυροσβεστικής, Στάλω Μοσφίλη. Όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», η Στάλω μέσω της δικής της εμπειρίας καρκίνου, επιχειρεί να δώσει ανασεμιά (ανάσα/πνοή) στα παιδιά με καρκίνο και στις οικογένειές τους, για να συνεχίζουν να αγωνίζονται με θάρρος και πίστη. Υπενθυμίζοντας πως και στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μας, μπορούμε να βρούμε δύναμη μέσα από την αλληλεγγύη, την αγάπη και την πίστη μας.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την πορεία, μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα www.anasemia.com.