ΕΛΛΕΙΠΟΝΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ Ελλείποντα Πρόσωπα επ. Λάρνακας

OMAR HAMMO

Φωτογραφία και τα στοιχεία ανηλίκου 17 ετών, ο οποίος ελλείπει από τον χώρο διαμονής του στην επαρχία Λάρνακας, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Omar Hammo, ημερομηνία γέννησης 10/10/2007, από τη Συρία, ο οποίος ελλείπει από τις 9.00 το πρωί της Δευτέρας, 07 Οκτωβρίου, 2024. Αυτός περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.75μ. περίπου, με μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Κατά την αναχώρηση του φορούσε άσπρη κοντομάνικη φανέλα και γκρίζα μακριά φόρμα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας, στο τηλέφωνο 24-804060, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Platform XFacebook

Σημ.: Φωτογραφία ελλείποντος προσώπου μπορεί να δημοσιευθεί αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό, για τον οποίο δίνεται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευσή της, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.