ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σύλληψη 21χρονου ο οποίος καταζητείτο για υπόθεση εξασφάλισης πίστωσης με ψευδείς παραστάσεις

Εντοπίστηκε και συνελήφθη άντρας ηλικίας 21 ετών, ο οποίος καταζητείτο σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εξασφάλισης πίστωσης με ψευδείς παραστάσεις.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, τα αδικήματα διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 20 και 28 Αυγούστου, 2024, στην επαρχία Αμμοχώστου. Σχετική καταγγελία υποβλήθηκε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου. Για τους σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης, εναντίον του 21χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, βάσει στοιχείων που προέκυψαν εναντίον του. Αυτός εντοπίστηκε και συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, δυνάμει του δικαστικού εντάλματος που είχε εκδοθεί εναντίον του.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, στις 03 Σεπτεμβρίου και στις 12 Σεπτεμβρίου, 2024, η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία και τα στοιχεία του 21χρονου, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να βοηθήσουν στον εντοπισμό του. Μετά και τον εντοπισμό του, η συνέχιση της δημοσίευσης της φωτογραφίας του και των προσωπικών του στοιχείων, είναι πλέον αχρείαστη.

Υπενθύμιση: Περαιτέρω δημοσίευση φωτογραφίας που απεικονίζει το εν λόγω πρόσωπο, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.