ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέα κατάσχεση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών από Αστυνομία και Τμήμα Τελωνείων

Σύλληψη 30χρονου για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών

Σε νέα κατάσχεση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών προχώρησε η Αστυνομία και συγκεκριμένα η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών – ΥΚΑΝ, μετά από συνεργασία και με το Τμήμα Τελωνείων. Κατασχέθηκαν συγκεκριμένα 15.6 κιλά ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης μεικτού βάρους, ενώ συνελήφθη άντρας ηλικίας 30 ετών, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης εισαγωγής και εμπορίας ναρκωτικών.

Η μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών εντοπίστηκε σε ταξιδιωτική βαλίτσα του 30χρονου, ο οποίος αφίχθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας, με πτήση από χώρα του εξωτερικού, σήμερα το μεσημέρι. Σε συντονισμό μεταξύ μελών της ΥΚΑΝ και λειτουργών του Τμήματος Τελωνείων στο αεροδρόμιο, ο 30χρονος υποβλήθηκε σε έλεγχο, με τους λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων, να εντοπίζουν μετά από έρευνα σε αποσκευή του, δύο συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη, συνολικού μεικτού βάρους 15.6 κιλών.

Ο 30χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα εισαγωγής και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο. Αυτός τέθηκε υπό κράτηση, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης εμπορίας ναρκωτικών.

Το Επαρχιακό Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στη Λάρνακα διερευνά την υπόθεση.