ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνάντηση με την Εκτελεστική Διευθύντρια της Ευρωπαϊκής Αστυνομικής Ακαδημίας (CEPOL) είχε σήμερα ο Αρχηγός Αστυνομίας


Το Αρχηγείο Αστυνομίας επισκέφθηκε σήμερα η Εκτελεστική Διευθύντρια της Ευρωπαϊκής Αστυνομικής Ακαδημίας (CEPOL) κα  Maria Monserat Marin Lopez, όπου είχε συνάντηση με τον Αρχηγό Αστυνομίας κ. Στέλιο Παπαθεοδώρου.

Η συνάντηση σκοπό είχε την περαιτέρω σύσφιγξη των δεσμών συνεργασίας μεταξύ της Ευρωπαϊκής Αστυνομικής Ακαδημίας και της Ακαδημίας της Αστυνομίας Κύπρου.

Η κα Lopez στο πλαίσιο της συνάντησης, ευχαρίστησε τον Αρχηγό Αστυνομίας για την εξαίρετη συνεργασία που υπάρχει σε θέματα εκπαίδευσης και κατάρτισης των λειτουργών επιβολής του Νόμου.

Από την πλευρά του ο κ. Παπαθεοδώρου εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την όλη στήριξη και στενή διαχρονική συνεργασία που υπάρχει με την CEPOL.

Επίσης, έγιναν εισηγήσεις προς την κα Lopez για θέματα εκπαίδευσης και επιμόρφωσης των μελών της Αστυνομίας σε σύγχρονες μορφές εγκλήματος.

Η κα Maria Monserat Marin Lopez συνοδεύετο από τον κ. Κωνσταντίνο Αποστόλου CEPOL e-learning Officer και τον  κ. Alexandru Niculita CEPOL Head of International Cooperation Unit. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο Υπαρχηγός Αστυνομίας κ. Δημήτρης Δημητρίου, ο Διευθυντής του Γραφείου του Αρχηγού Αστυνομίας κ. Μάριος Αγιώτης, ο Διευθυντής της ΑΑΚ κ. Παναγιώτης Κουντουρέσιης και ο Υποδιευθυντής Εκπαίδευσης της Αστυνομικής Ακαδημίας Αστυνόμος Β’ κ. Κώστας Βέης.