ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αστυνομικούς Σταθμούς της Λεμεσού επισκέφθηκε σήμερα ο Αρχηγός Αστυνομίας

Επίκεντρο οι συνθήκες εργασίας και ευημερία των αστυνομικών που υπηρετούν στους Σταθμούς

Ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Στέλιος Παπαθεοδώρου, πραγματοποίησε σήμερα μια σειρά επισκέψεων σε Αστυνομικούς Σταθμούς της επαρχίας Λεμεσού, μαζί με τον Βοηθό Αρχηγό Διοίκησης και Εκπαίδευσης κ. Χριστόφορο Μαυρομμάτη, την ηγεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, καθώς και τον Υπεύθυνο Αξιωματικό του Κλάδου Υποδομών.

Επισκέφθηκε συγκεκριμένα τους Αστυνομικούς Σταθμούς Γερμασόγειας, Αγίου Ιωάννη, Μονής, και Πάχνας, όπου επιθεώρησε τα μέλη της Αστυνομίας που υπηρετούν στους Σταθμούς, καθώς και τις κτιριακές εγκαταστάσεις των Σταθμών, σε ορισμένους από τους οποίους διεξάγονται ή έχουν πρόσφατα ολοκληρωθεί, ή και προγραμματίζεται να γίνουν εργασίες ανακαίνισης.

Η Ηγεσία της Αστυνομίας επιδεικνύει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ευημερία και ασφάλεια των μελών του Αστυνομικού Σώματος και τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας τους, παράγοντες που την ίδια ώρα η Ηγεσία της Αστυνομίας αναγνωρίζει ότι, συμβάλλουν και στην πιο αποτελεσματική παροχή υπηρεσιών προς τους πολίτες και την ευρύτερη κοινωνία.

Επίκεντρο των σημερινών επισκέψεων του κ. Παπαθεοδώρου στους Αστυνομικούς Σταθμούς αποτέλεσε η διασφάλιση της ευημερίας και ασφάλειας των εργαζόμενων στους Σταθμούς μελών της Αστυνομίας, καθώς και των πολιτών που τους επισκέπτονται.